Om elk lichaam de juiste ondersteuning te geven, hebben we het nieuwe GELTEX® schuim ontwikkeld in verschillende comfortgradaties: van een typische comfortlaag tot een stevige supportlaag. Het resultaat? Ongeëvenaard slaapcomfort dankzij zijn uitstekende ventilatie, drukverdeling en ondersteuning.

Heerlijk slaapcomfort dankzij Geltex

Wegdromen op de perfecte matras klinkt je vast als muziek in de oren. De Beka® Slaapdriehoek® helpt je in je zoektocht naar jouw droommatras. Een gezond slaapsysteem wordt bepaald door drukverdeling, ondersteuning en ventilatie. Met een GELTEX®-matras zit je goed, want die voldoet aan alle drie de criteria. Zorgeloos indommelen wordt kinderspel.

De nieuwe slaapdriehoek

Elke nacht droomt Beka® over nieuwe manieren om matrassen meer comfortabel en duurzaam te maken. Na jarenlange inzet behoren nu ook de criteria duurzaamheid en levensduur tot de Slaapdriehoek®.

Om je te helpen in de zoektocht naar de perfecte matras, heeft Beka® de Slaapdriehoek® ontwikkeld. Een gezond slaapsysteem voldoet namelijk aan drie criteria: ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. De nieuwe GELTEX® is het enige schuim dat voldoet aan alle drie de criteria.