Voor alle producten die je online bestelt, geldt dat je het recht hebt de koop voor ontvangst van de artikelen kosteloos te ontbinden. Je ontvangt dan het reeds betaalde aankoopbedrag terug. Na ontvangst van de artikelen geldt dat je het recht hebt om de koop binnen veertien werkdagen na ontvangst te ontbinden. Bekijk hiervoor de Algemene Voorwaarden.

Bij ieder product is aangegeven of het gemonteerd wordt bij levering. Is dit het geval? Dan kun je gebruikmaken van de zichtgarantie tot het moment dat het artikel uit de verpakking gehaald en gemonteerd wordt. Na de montage vervalt de zichtgarantie.

Voor alle overige producten geldt dat je het recht hebt om de koop binnen veertien werkdagen na ontvangst van de artikelen kosteloos te ontbinden. In de Algemene Voorwaarden lees je de volledige voorwaarden.

Service

Bij Coppens Slaapcomfort sta jij als klant centraal. Wij stellen alles in het werk om je een heerlijke nachtrust te bezorgen. Op onze website vind je veel informatie over onze producten en service. Heb je een vraag? Of ben je onverhoopt niet tevreden over een product of onze service? Neem dan contact op. Samen kijken we dan naar een passende oplossing.

Garantie

Garantiebepalingen

  1. Coppens Slaapcomfort is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Op jouw aankoop is daarom de garantieregeling in de CBW-voorwaarden van toepassing.
  2. Op de meeste matrassen geld een omruilgarantie, hoelang dat is en de voorwaarden vind je op de productpagina.
  3. Op alle producten zijn ook fabriek garanties van toepassing voor productie fouten, deze vind je op de product pagina.
  4. Op showroomproducten ontvang je geen garantie.
  5. De garantie gaat in op het moment dat je het product in je bezit hebt.
  6. Koop je online? Dan zijn onze Online verkoopvoorwaarden van toepassing.

Klachten

Heb je een klacht?

Wij doen er alles aan om je de best mogelijke service te bieden. Natuurlijk kan er helaas altijd iets mis gaan. We lossen de klacht graag zo snel mogelijk samen met jou op.

Wij kunnen je het snelst van dienst zijn wanneer je contact met ons opneemt. Hiervoor kun je telefonisch contact met ons opnemen via 010 – 426 87 17 of een e-mailsturen via info@coppensslaapcomfort.nl Heb je een ordernummer? Vermeld deze dan bij de klacht, dan kunnen wij je nog sneller helpen.